ploščice

Ploščice

Ploščice največkrat povezujemo s keramičnimi ploščicami. Prav tako pa to besedo uporabljamo kot krajšavo. Skoraj vsak se enkrat v življenju sreča z izbiro ploščic. Danes nam trg ponuja različne kombinacije, tako barvne, kot oblikovane. Izbira je tako na nek način težka, vendar če si vse skupaj predstavljate v dobrem smislu, je to idealna priložnost za zabavo ob nakupovanju.

Seveda izbira prave ploščice ni lahka naloga, zato si pomagajte z prodajalci, ki vam znajo ponuditi prave nasvete in izbrati prave barvne kombinacije za vašo stanovanje.

Poglejmo si torej naj pogostejše oblike ploščic in preverimo nekaj lastnosti in zanimivosti.

Talne keramične ploščice

Talne keramične ploščice so narejene malce drugače. Vas zanima zakaj? Razlogov je več. Prvi, ki ga nikakor ne moremo spregledati je, da po ploščicah hodimo. Kaj hitro pa se nam lahko zgodim, da na tla pade kakšen predmet, ki lahko tla poškoduje. Menjava posamične ploščice pa je vse prej kot hitro opravljeno delo. Prav zaradi tega so talne keramične ploščice bolj odporne na udarce.

Druga stvar, ki jo moramo izpostaviti pa je prevodnost toplote oz. kvalitetno segrevanje vašega prostora v primeru talnega ogrevanja. Prav talno ogrevanje je pogosta izbira v novih stanovanjskih objektih!

Keramične ploščice za kuhinjo

Keramične ploščice za kuhinjo so v praksi edina prava izbira za kuhinjo. Prostor v katerem kuhate vsak dan je potrebo redno čistiti, saj se umazanija redno nabira. Prav ploščice pa so tiste, ki vam bodo omogočile preprosto čiščenje vašega urejenega prostora!

Keramične ploščice imitacija lesa

Keramične ploščice imitacija lesa so odlična izbira za vse, ki si opremljate stanovanje z lesom. Izgled naravnega materijala, ki pokriva velik del Slovenije tako odločna odločitev za vse ljubitelje narave. Imitacija lesa v kopalnici pa je praktično nepogrešljiva za vse, ki imate leseno hišo.

Keramične ploščice zunanje

Keramične ploščice zunanje so največkrat uporabljene okoli hiše. So odlična izbira za lepo urejeno okolico vašega doma, na katero lahko postavite piknik mizo in ustvarite odličen poligon za igranje z otroci. Izberite namesto zastarelih tlakovcev, moderne in privlačne zunanje keramične ploščice!

Keramične ploščice cenik

Keramične ploščice cenik je odvisen predvsem od tega kakšno kvalitetno keramičnih ploščic ste si izbrali. Velikokrat lahko najdete na spletu zanimive akcije, ki vas bodo pritegnile, da izberete določen model. Cena je tako vsekakor ena izmed dejavnosti, ki je pri izbiri zelo pomembna!

ploščice