talne ploščice

Talne ploščice

Talne ploščice so nepogrešljivi del v vašem življenju. Najdemo jih v večini prostorov v našem stanovanju. Na njih pa preživimo velik del našega bivanja.

Talne ploščice v hodnikih, dnevnih sobah, spalnicah in otroških sobah največkrat zamenja parket. V zadnjih letih so nam proizvajalci ploščic tako omogočili široko izbiro produkta, brez katerega ne moremo imeti funkcionalno stanovanje oz. hišo.

Talne ploščice imitacija lesa

Talne ploščice imitacija lesa so na voljo v različnih barvnih kombinacijah v barvah različnih vrst dreves. Ena izmed najbolje prodajanih baru je nedvomno imitacija hrasta. Predlagamo vam, da v salonu preverite katera imitacija lesa vam je najbolj všeč in kaj bi popestrilo vaše prostore.

Talne ploščice za garažo

Talne ploščice za garažo so odlična izbira, saj iz vašega avtomobila v zimskih razmerah velikokrat odteka voda. Prav tako pa boste brez slabe vesti lahko avto iz dežja postavili v garažo, kasneje pa hitro očistili nastalo umazanijo z vodo. To so zgolj nekatere prednosti, zaradi katerih se veliko ljudi odloča, za talne ploščice za garažo.

Za vse, ki želite izvedeti kakšne so malenkosti, med talnimi ploščicami pa vam predlagamo, da se obrnete v prodajalno, kjer vam bodo podrobno odgovorili na vsa vaša vprašanja. Talne ploščice za garažo največkrat niso namenjene talnemu ogrevanju, za razliko od klasičnih, ki jih imamo v stanovanju.

Talne ploščice imitacija kamna

Talne ploščice imitacija kamna je v prodaji malenkost v zaostanki v primerjavi z imitacijo lesa. Za vse tiste, ki vas vleče in pritegne kamen, pa so prav te ploščice odlična rešitev za vaše prostore!

Talne ploščice zunanje

Talne ploščice zunanje polagamo največkrat v okolice naše hiše. Zelo priročne so namreč pri oblikovanju krajših potk, ki vodijo npr. iz hiše do vrtne ute. Prav tako pa je primerno za verando, kjer boste postavili mizo s stoli in poskrbeli za nepozabne poletne večere pred vašo domačijo.

Talne ploščice za kuhinjo

Talne ploščice za kuhinjo so odlična izbira, saj nam omogočajo preprosto čiščenje z vodo. Ob odlični kuhi se nam rado zgodi, da polijemo sestavine, ki jih med kuho uporabljamo. Prav tako pa bodo v jedilnici talne ploščice poskrbele, da boste zlahka očistili vse kar bo vaš malček popacal.

talne ploščice