kopalniške ploščice

Kopalniške ploščice

Kopalniške ploščice najdemo v praktično vsaki kopalnici. Si predstavljate, da bi namesto keramičnih ploščicah imeli v kopalnici parket? Zdržal bi maksimalno leto dni. Predvsem zaradi vsakodnevnega vpliva vode in vlage, ki se nabira med tuširanjem. Prav tako lahko opazimo, da imajo hiše, ki so zelo dobro izolirane probleme z nabiranjem vlage v zgornjih robovih kopalniških prostorov.

Prav zaradi vroče vode, ki med med tuširanjem uporabljamo. Ne pozabimo niti na to, da kopalniške ploščice veliko bolje prenašajo silo na določeno površino kakor parket. Prav zaradi tega lahko brez skrbi postavimo pralni stroj na sušilni stroj, ustvarimo visok pritisk na štiri točke.

Čez leto ali dve stroja umaknemo in na kopalniških ploščicah ne bo vidnih znakov. Med tem, ko bi na površini kot je parket nedvomno pustili posledice, saj se les udira. V kolikor pa si želite barve lesa so za vas odlična izbira ploščice imitacija lesa, ki bodo poskrbele za moderne prostore vaše kopalniške opreme! Prav te ploščice pa lahko brez težav položite kot ploščice za kuhinjo.

Ne smemo pozabiti, da je cena keramičnih ploščic odvisna tako predvsem od njihove kvalitete. Predlagamo vam, da pri izbiri pogledate tudi na to. Nizka kvaliteta ploščic je največkrat napačna izbira, saj vam ne ponudi vsega.

Prav tako pa lahko imate dolgoročno probleme z pokanjem ploščic, kar je izjemoma nadležno, saj jih je potrebno zamenjati. Da pa bo izbira kopalniških ploščic višjega cenovnega razreda veliko lažja vam predlagamo, da stalno spremljate ponudbo na trgu. Velikokrat se namreč zgodi, da lahko najdete odlične cene v keramiki outlet. Zakaj bi torej za ploščice plačevali več kot je potrebno?

kopalniške ploščice
54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja