Nedrseče ploščice za kopalnico

Nedrseče ploščice za kopalnico prodajajo v podjetju Top Keramika. Gre za znano družinsko podjetje, kjer se že vse od leta 2008 ukvarjajo s prodajo kvalitetnih talnih in stenskih oblog italijanskih proizvajalcev. Pri njih vam skozi celo leto ponujajo široko izbiro različnih kopalniških keramičnih oblog, ki jih delijo na stenske ploščice in talne ploščice. Na spletni strani si lahko kadarkoli ogledate to edinstveno ponudbo omenjenih oblog, ki so jih pripravili za vas. Izbirate lahko med različnimi velikostmi oziroma dimenzijami in tudi številnimi modeli, vzorci in barvami oblog. 

Velike ploščice za kopalnico - Keramične ploščice

Če želite o omenjenih ploščicah in ostali ponudbi izvedeti še več informacij, pa vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem tokratnega članka – nedrseče ploščice za kopalnico. 

Verjamemo, da si tudi vi želite lepe in hkrati elegantne ploščice v kopalniškem prostoru. Slednje namreč lahko bistveno popestrijo in poživijo prostor. Obenem pa ga naredijo funkcionalnega in trpežnega. Vedite, da  je izredno pomembna barva, oblika in velikost ploščic. Vsi našteti elementi namreč lahko vplivajo na končni videz, barvno ujemanje in usklajenost z ostalimi elementi oziroma pohištvom. Z uporabo belih, bež in sivih ploščic zagotovo ne boste zgrešili. Te nevtralne barve se namreč odlično podajo k vsakemu pohištvu. Stene in tla pa lahko obložite tudi z zanimivimi pastelnimi barvami, ki so prav zares unikatne. Izredno priljubljene so nedrseče ploščice za kopalnico z videzom naravnih materialov – les, beton, kamen, tkanine itd. 

Keramika, Keramične ploščice, najboljše cene - TopKeramika

Talne ploščice lahko uporabite tudi kot stenske obloge

Ste vedeli, da so talne ploščice iz podjetja Top Keramika primerne tudi za oblaganje stenskih delov? V njihovi ponudbi pa sicer lahko najdete ploščice za kopalnico z visokim sijajem ali matom. Kot smo že omenili, ponujajo tudi keramiko v različnih imitacijah naravnih materialov. Na tem mestu moramo poudariti, da lahko v njihovi ponudbi najdete ploščice za kopalnico v izredno širokem cenovnem razponu – za vsak žep! Na tem mestu vam predstavljamo še tako imenovano outlet ponudbo, kjer so nekaterim modelom ploščic znižali ceno (na kvadratni meter) tudi do -60 %! Ja, prav ste prebrali! V akcijski ponudbi namreč lahko najdete znižane obloge, ki pa so na voljo v omenjenih količinah.

Chakra Honey - ploščice imitacija lesa - Top Keramika

Nedrseče ploščice v primerjavi z drugimi materijali

Sedaj vam je najverjetneje že jasno, da je najbolj funkcionalna in praktična rešitev za oblaganje stenske in talne  površine v kopalnici ravno kvalitetna keramična ploščica. Nedrseče ploščice za kopalnico so v primerjavi z lesom ali drugimi naravnimi materiali dosti bolj odporne in obstojne. Najbolj optimalno je, da so ploščice zares čim bolj kvalitetne. To pomeni, da morajo biti dobro odporne proti vlagi, poškodbam in tudi obrabi. Hkrati je izredno pomembno še to, da so čim bolj trpežne in enostavne za vzdrževanje ter tudi čiščenje. Vse te naštete lastnostni imajo tudi omenjene ploščice za kopalnico iz podjetja Top Keramika. Narejene so namreč iz porcelanogresa ali granitogresa, torej imajo gres sestavo. Ta jim omogoča, da lahko obloge dočakajo izredno dolgo življenjsko dobo.

Ploščice za kopalnico | Ploščice do - 60 % | Top Keramika

Čiščenje in vzdrževanje ploščic

Na tem mestu vam naj na kratko še predstavimo, kako se čistijo keramične obloge za kopalnico. Za to opravilo potrebujete mokro krpo in vodo (nekateri pa uporabijo tudi krtačo za ploščice). Svetujemo vam, da pri čiščenju uporabite tudi blago čistilo, vsekakor pa ne posegajte po močnih, jedkih sredstvih. Le-ta namreč lahko uničijo površino ploščic ali pa pospešijo odstopanje fug – na ta način pa zmanjšajo življenjsko dobo ploščic.

Stenske ploščice - kopalniške, kuhinjske... - Topkeramika

V kolikor tudi vi želite opraviti nakup – nedrseče ploščice za kopalnico, vam svetujemo, da si najprej pogledate njihovo spletno ponudbo in izberete primerne keramične ploščice. Če boste pri izbiri imeli težave, vam svetujemo, da se obrnete na zaposlene iz podjetja, ki vam bodo z individualno obravnavo skušali pomagati. Za vas so dosegljivi na telefonski številki 030 629 599. Pišete pa jim lahko tudi na elektronski naslov: info@topkeramika.si. Ne odlašajte in poskrbite za kvalitetne keramične obloge še danes!

 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)