Velike ploščice za kopalnico predstavljajo izredno enostavno rešitev za vse tiste, ki imajo na voljo precej velik kopalniški prostor. V kolikor ste med njimi tudi vi, vam zagotavljamo, da bodo velike ploščice za kopalnico naredile vaš prostor lep, sodoben in predvsem udoben. Naravnost navdušeni boste nad videzom kopalnice, ki bo ustrezal vašim željam. 

V nadaljevanju tokratnega članka pa vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki. V kolikor razmišljate o opremljanju ali prenovi kopalnice ali pa ste v dilemi katero keramiko bi izbrali, potem vas obveščamo, da ste na pravem mestu. V tokratnem članku se bomo osredotočili tudi na izredno kvalitetne keramične ploščice, ki jih lahko kupite v znanem podjetju. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Velike ploščice za kopalnico

Praktična rešitev za vašo kopalnico

Najverjetneje veste, da najbolj praktično rešitev za oblaganje površin v kopalnici predstavljajo keramične ploščice. Optimalno je, da so ploščice čim bolj kvalitetne. To pomeni, da so odporne proti vlagi oziroma vodi, poškodbam in madežem. Poleg tega pa je izredno pomembno tudi to, da so trpežne, enostavne za vzdrževanje in še lepe. Kopalnica je namreč ta prostor, kjer se naš dan običajno prične in tudi zaključi. Čisto vsi prostori v stanovanju ali hiši sicer predstavljajo neko sestavljeno celoto, odražajo okus, stil in karakter, in zato je tudi pri izbiri ploščic za kopalnico nujno potrebno upoštevati lastne želje.

Praktična rešitev za vašo kopalnico

Pri tem je potrebno paziti na barvno usklajenost in kombinacijo oziroma dizajnom tudi med ostalimi prostori. Z uporabo bež, belih ali sivih keramičnih ploščic zagotovo ne boste zgrešili. Odlično se v kopalniške prostore podajo tudi ploščice v pastelnih barvah. Najboljše je, da izberete keramiko za celotno kopalnico iz ene kolekcije, saj v nasprotnem primeru lahko pride do nezaželenih zapletov. V kolikor imate doma velik kopalniški prostor, ki ga želite obložiti ali prenoviti, vam svetujemo, da izberete velike ploščice za kopalnico. Slednje bodo vaš prostor vizualno nekoliko zmanjšale, a ga bodo obenem naredile povezanega in bolj odprtega. V zadnjih letih so tudi izredno priljubljene ploščice različnih barv, vzorcev in sijaja (visok sijaj ali pa mat). Kot smo omenili že zgoraj, je pri izboru najbolj pomembno to, da vam bodo velike ploščice za kopalnico všeč. Gledali jih boste vsak dan, najverjetneje celo več kot 10 let. Ravno iz tega razloga je še toliko bolj pomembno, da izberete takšno keramiko, kot si jo želite. 

Videz širokega prostora

Na tem mestu  naj kot zanimivost omenimo še to, kar je dobro vedeti predno položite velike ploščice za kopalnico. Vodoravne linije ploščic namreč prispevajo k temu, da prostor deluje nekoliko bolj širok. Takšne linije namreč prostor optično razširijo, pokončne linije oziroma črte pa vplivajo na optično podobo višine prostora. To pomeni, da poudarijo višino. Tudi različni vzorci na ploščicah lahko vplivajo na določene predele v kopalnici. Z njimi namreč poudarite določene funkcionalne sklope. Tako lahko z vzorci ustvarite na videz večjo ali manjšo kopalnico.

Videz širokega prostora

Top Keramika

V podjetju Top keramika so za vas pripravili veliko izbiro različnih keramičnih ploščic za oblaganje notranjih in zunanjih površin. Med njimi pa so tudi velike ploščice za kopalnico. V kolikor ste ljubitelji naravnih materialov, vas obveščamo, da imajo v podjetju tudi ploščice v imitacijah različnih materialov (na primer: les, beton, tekstil). Poleg tega pa lahko izbirate še med različnimi dimenzijami.

Top Keramika

V omenjenem podjetju prodajajo le najbolj kvalitetne ploščice italijanskih proizvajalcev. Slednje so narejene iz gres sestave, torej iz porcelanogresa ali granitogresa. Takšna sestava jim daje le najboljše lastnosti, kot so odpornost proti vlagi, poškodbam in obrabi. Zunanja keramika ima celo oznako R10, kar pomeni, da je odporna še proti zmrzali. Točno to pa je v zimskem času še toliko bolj pomembno in nepogrešljivo. Te ploščice bodo zagotovo dosegle izredno dolgo življenjsko dobo, zato si tudi vi svoje zunanje in notranje prostore obložite z njimi!

Te zanima tudi to?