Bele ploščice

Bele ploščice združujejo sodoben izgled s pridihom klasike. Različni odtenki bele barve namreč razsvetlijo prostor in mu dodajo eleganco. Slednjo lahko še dodatno nadgradite z mozaiki. Za piko na i v prostoru pa lahko izberete mat ali sijoč izgled bele ploščice. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij, ki so povezane z belimi ploščicami. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Najprej naj omenimo, da so keramične ploščice nepogrešljive za oblaganje keramičnih in kuhinjskih prostorov. Kljub nekaterim novih tehnologijam in materialom so ploščice namreč obdržale status enega najbolj iskanih in priljubljenih materialov (predvsem) za kopalniške obloge.

Večna klasika

Nekateri menijo, da so bele ploščice »večna klasika« in predstavljajo minimalistično eleganco. Spet drugi so mnenja, da so bele ploščice najbolj dolgočasne. Dejstvo je, da so sodobne keramične ploščice v beli barvi dan danes na voljo v različnih tipih, oblikah in obdelavah, zadnja leta pa se vse bolj vračajo v modo. Razlog za to je v tem, da se lahko tovrsne ploščice enostavno kombinirajo z drugimi barvami in materiali. Tako se več kot odlično podajo k lesu, kamnu, kovi in drugim barvam. Če bi želeli belo klasiko nekoliko »začiniti« in posodobiti, vam vsekakor priporočamo, da namesto klasičnih kvadratnih ploščic izberete vitke, pravokotne bele ploščice. Slednje lahko naročite kar preko spleta. V spletni trgovini Top Keramika se namreč že vse od leta 2008 ukvarjajo s prodajo kvalitetnih ploščic italijanskih proizvajalcev. V njihovi ponudbi so tudi odlične in kakovostne bele ploščice, ki so narejene iz porcelanogresa ali granitogresa.

Dolga življenska doba in enostavno vzdrževanje

Zagotavljamo vam, da boste z oblaganjem visoko kvalitetnih keramičnih ploščic zagotovili dolgo življenjsko dobo površin in predvsem enostavno vzdrževanje prostorov. Prav tako boste z vrhunskimi dizajni in novimi trendi ustvarili prijetno bivalno in zunanje okolje. Sporočamo vam, da si podjetje Top Keramika z uvozom in prodajo keramičnih ploščic prizadeva zadovoljiti visoka pričakovanja svojih strank. Ker se zavedajo, da so stroški investicije v talne obloge precej visoki, vam ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Keramiko (med njimi tudi bele ploščice) vam ponujajo po ugodnih cenah – outlet cenah, brez posrednikov in brez dodatnih stroškov. V tej ponudbi so nekatere ploščice znižane tudi do -60 %! Ja, prav ste prebrali… Določeni modeli (v omejenih količinah) so torej na voljo po zares ugodni (znižani akcijski) ceni. Da ne izpustite iz rok te odlične ponudbe, vam svetujemo, da si jo ogledate že danes. Vse kar morate storiti je, da obiščete spletno stran Top Keramika in si ogledate ponudbo pod zavihkom »keramika outlet!. Med različnimi modeli vas čakajo tudi kvalitetne ploščice, ki so sedaj na voljo po zares nizki ceni.

Nakup belih ploščic tudi do 60 % ceneje!

Tudi vam lahko pomagajo pri izbiri najbolj optimalnih belih ploščic (glede na vaše želje). Z individualnim pristopom vam namreč lahko pomagajo pri uresničitvi vaših zamisli. Skupaj s svetovalci iz podjetja lahko izberete primerne ploščice, prav tako pa vam lahko svetujejo tudi glede polaganja keramike, priporočimo keramičarja, ki vam keramiko položi. Kot smo že omenili, so v njihovi ponudbi ploščice z gres sestavo; granitogres ali porcelanogres – gresporcelan. Ploščice iz takih materialov so visoko kvalitetne, imajo največjo trdnost, preprečujejo vpijanje vode in madežev, odporne so proti obrabi, poškodbam, zmrzali. Če povzamejo, imajo tovrstne ploščice najboljše možne lastnosti, ki jih lahko ima keramika. Zunanje ploščice so tudi protizdrsne (R10, R11). Omenjena keramika je  torej visoko kvalitetna in tako primerna tudi za poslovne objekte.

Če bi si določen model ploščic želeli ogledati v njihovih prostorih, se predhodno najavite in dogovorite za termin ogleda. Našli jih boste v Šmarju – Sap, kjer vam lahko svoja vrata odprejo tudi med vikendom. Za več informacij pa kliknite na zgornji odebeljeni napis.

Preberite tudi:

54321
(0 votes. Average 0 of 5)