Bele ploščice za kopalnico

Bele ploščice za kopalnico lahko zelo enostavno kombinirate z drugimi materiali. Odlično se podajo k lesu in kamnu. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili kvalitetne bele ploščice za kopalnico, ki jih lahko naročite kar preko spleta. Če želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Se vam je že kdaj zazdelo, da so bele ploščice za kopalnico naravnost dolgočasne? Mi se s tem nikakor ne strinjamo, saj so sodobne keramične ploščice za kopalnico v beli barvi danes na voljo v številnih različicah, oblikah, obdelavah idr. V zadnjih letih so zato bele ploščice za kopalnico znova postale priljubljene. Razlog za to pa gre pripisati dejstvu, da jih je mogoče zelo enostavno kombinirati z drugimi materiali in barvami. Kot smo že omenili, se več kot odlično podajo k lesu, kamnu, kovini in vsaki barvi. Če želite belo klasiko nekoliko začiniti in posodobiti, vam priporočamo, da namesto klasičnih kvadratnih izberete vitke, pravokotne bele ploščice za kopalnico.

ploščice za kopalnico

Sporočamo vam, da lahko omenjene keramične ploščice kupite v trgovini Top Keramika. Njihove bele ploščice za kopalnico so namreč izredno funkcionalne in zaradi svojih odličnih lastnosti lahko dočakajo precej dolgo življenjsko dobo. Gre za izredno kakovostne ploščic italijanskih proizvajalcev, ki so narejene iz porcelanogresa ali granitogresa. Takšen material jim daje najboljše lastnosti, kot so: trdnost, robustnost in obstojnost. Prav tako so več kot odlično odporne proti vlagi, vodi, obrabi ali poškodbam idr. 

Kot smo že omenili, se s spletno prodajo teh oblog ukvarjajo v podjetju Top Keramika. Pri njih imajo za vse svoje stranke skozi celo leto pripravljeno široko ponudbo različnih velikosti, modelov in dizajnov oblog. Naj še enkrat poudarimo, da vam keramične ploščice za kopalniški prostor in tudi druge talne obloge iz omenjenega podjetja zagotavljajo dolgo življenjsko dobo prostorov in odlične lastnosti! 

Široka ponudba belih ploščice za kopalnico

Če si želite ogledati ponudbo omenjenih oblog, vam predlagamo, da obiščete njihovo spletno stran. Tam vas čaka pestra ponudba notranje in zunanje keramike, stenskih in talnih ploščic, ploščic za kopalnice ter tudi keramika outlet. Gre za izjemno ponudbo, kjer so nekateri modeli znižani tudi do -60 %! Sporočamo vam tudi, da si lahko njihovo ponudbo ogledate tudi v njihovem skladišču – Šmarje Sap. Tam pa jih lahko obiščete po predhodni najavi. Prav tako vam lahko prodajalci pomagajo pri izbiri najbolj primernih oblog, in sicer z individualno obravnavo. Skupaj z njimi lahko preučite različne možnosti, kako bi bilo najbolje kombinirati dizajn z ostalim pohištvom v vaši kopalnici. Kot zanimivost pa naj omenimo še to, da so trenutno med najbolj prodajanimi modeli ploščic tisti, ki so v beli barvi ali v imitaciji naravnih materialov. Ja, prav ste prebrali! Izbirate namreč lahko med imitacijo lesa, betona in še med drugimi naravnimi materiali. To je prav zares odlična ponudba, ki vas bo navdušila!

DREAMS - Keramične ploščice prve klase - Top Keramika

Ob koncu tokratnega članka vam še sporočamo, da ploščice za kopalnico v omenjenem podjetju delijo na stenske in talne. Stenske obloge so namenjene zgolj uporabi na steni. Uporabiti jih je mogoče kot dekore, prav tako pa pripomorejo tudi k zaščiti stene pred umazanijo, vodo in vlago. Ste vedeli, da lahko talne ploščice uporabljate tudi kot stenske obloge? Ja, prav ste prebrali… Lahko bi rekli, da gre za princip »dva v enem«. V ponudbi Top Keramika so še obloge z visokim sijajem in matom. Na voljo so v širokem cenovnem razponu, različnih velikosti in modelov. Katere boste izbrali vi? Mi vam vsekakor svetujemo, da izberete bele ploščice za kopalnico, ki jih lahko najlažje kombinirate s pohištvom in drugimi dodatki/elementi v kopalnici. Nič več ne odlašajte in poskrbite za moderno opremo vaše kopalnice (in tudi drugih prostorov) s kvalitetnimi oblogami že danes.

Preberite tudi:

54321
(0 votes. Average 0 of 5)