Sive ploščice za kopalnico

Sive ploščice za kopalnico so trenutno zelo priljubljene. Kombinacija sive barve keramike z drugimi barvami ustvarja edinstven dizajn in prijeten ambient. Če se boste odločili za sivo barvo, potem prav gotovo ne boste zgrešili!

ploščice za kopalnico

Vedite, da so sive ploščice za kopalnico običajno matirane. Uporaba sivih mat oblog je namreč sodobna rešitev za kopalnico – za tla in tudi za steno. V ponudbi podjetja Top Keramika vas čaka pestra izbira sivih ploščic na zalogi, ki so primerne za oblaganje talnih ali stenskih površin v kopalnici. Če želite vaše kopalniške prostore opremiti s sivimi ploščicami, potem izberite sive talne obloge. Siva barva je namreč najmanj zahtevna za kombiniranje z ostalimi elementi in pohištvom v prostoru. Ta barva oblog je primerna za vsako polaganje. Posebnost keramike v sivi barvi je v tem, da zelo dobro izgleda z veliko količino drugih barv in odtenkov. Mi vam svetujemo, da zraven sivih ploščic polagate bele ali črne obloge. Poleg sive barve je primerno kombinirati bolj hladne barve ali pa ploščice v imitaciji lesa.

2_granum

Široka izbira sivih ploščic

V zgoraj omenjeni spletni trgovini vas čakajo številne sive ploščice za kopalnico, med katerimi so tudi obloge Manhattan (30*60). Te obloge so izdelane iz porcelanogresa, ki se ponaša z izjemno obstojnostjo. Keramične ploščice izdelane iz tega materiala vam nudijo odlično odpornost proti obrabi in poškodbam ter ne vpijajo vode in madežev. Uporabite jih lahko kot talne ali stenske ploščice. Prav tako jih lahko uporabljate tudi na tleh, kjer je talno ogrevanje. Keramično ploščice za talno ogrevanje imajo v primerjavi s parketom, laminatom ali vinilom najboljšo prevodnost toplote. Uvrščajo se v prvo klaso in jih lahko uporabite za oblaganje v vseh notranjih prostorih. Vsekakor te ploščice niso le izjemno kakovostne, ampak so tudi moderne. Navdušujejo pa še z domišljeno estetiko. Uporabljajo se kot talne, stenske ploščice ter tudi kot ploščice za oblaganje kopalniških in kuhinjskih prostorov. Vedite, da z oblaganjem površin z visoko kvalitetnimi ploščicami lahko zagotovite precej dolgo življenjsko dobo površin ter enostavno vzdrževanje prostorov.

IMG_20210416_132727

Sive ploščice za kopalnico v trgovini Top Keramika

Na tem mestu vam sporočamo, da ploščice za kopalnico v podjetju Top Keramika delijo na stenske in talne. Stenske se uporabljajo za oblaganje stenskih površin, med tem ko se talne ploščice lahko uporabljajo tako za oblaganje sten kot tudi tal. V njihovi ponudbi je še keramika z visokim sijajem ali matom. Sporočamo vam, da vam lahko zaposleni iz podjetja vedno pomagajo z individualno obravnavo pri uresničitvi vaših želja in pričakovanj. Ravno zato vam svetujemo, da stopite v stik z njimi ali pa jim pošljete povpraševanje. Do njihovega elektronskega naslova lahko dostopate na njihovi spletni strani, kjer pa vas čaka še telefonska številka. Če si določen model ploščic želite ogledati osebno, pa vam svetujemo, da se predhodno najavite za ogled v Šmarju – Sap. Z veseljem vam bodo odprli svoja vrata skladišča, kjer se nahajajo številni modeli keramičnih oblog italijanskih proizvajalcev.

keramične ploščice

Sive ploščice za kopalnico so na voljo v izredno širokem cenovnem razponu. Pri Top Keramiki skozi celo leto ponujajo izredno široko izbiro različnih kopalniških keramičnih oblog. Na spletni strani omenjenega podjetja si lahko kadarkoli ogledate njihovo edinstveno ponudbo keramičnih talnih in stenskih oblog, med katerimi so tudi sive ploščice za kopalnico. Izbirate lahko med različnimi velikostmi oziroma dimenzijami in tudi številnimi modeli, vzorci in barvami oblog. Nikar ne spreglejte njihove outlet ponudbe, kjer so nekatere modele znižali tudi do -60 %! Vedite, da boste z izbiro talnih oblog iz omenjenega podjetja prostorom zagotovili zelo dolgo življenjsko dobo! Prav tako boste poskrbeli tudi za lep videz vaših prostorov. 

Če želite o tej tematiki (sive ploščice za kopalnico) izvedeti še več informacij, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani omenjenega podjetja. 

Preberite tudi:

54321
(0 votes. Average 0 of 5)